Πώς Λειτουργεί - Workplaces
Αναζητώ
  • Design
  • Αρχιτεκτονική
  • Εξοπλισμός
  • Κατασκευή
  • Υλικά Επένδυσης
Πού;

Καλώς ήλθες στην Workplaces!

Έχεις επαγγελματικό χώρο και χρειάζεσαι υπηρεσίες διακόσμησης, μελέτης και κατασκευής, εξοπλισμό ή υλικά;

Καλώς ήρθες στην Workplaces.gr

Η Workplaces.gr είναι ένα διαδικτυακό marketplace που φιλοξενεί αρχιτέκτονες, designers και κατασκευαστές που ειδικεύονται στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων. Έτσι, βοηθά επιχειρήσεις που χρειάζονται υπηρεσίες ανακαίνισης για τον χώρο τους να συνδεθούν με αξιόπιστους επαγγελματίες.

Ξεκίνησε να αναζητάς διακοσμητές, αρχιτέκτονες & κατασκευαστές επαγγελματικών χώρων

_______________

_______________

Η σύγχρονη ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων είναι μία διαδικασία σύνθετη και πολύ απαιτητική, καθώς  χρειάζεται να εφαρμοστούν εξειδικευμένες γνώσεις, ώστε το αποτέλεσμα της ανακαίνισης να είναι

 

αισθητικά άρτιο και στα πλαίσια της τρέχουσας τάσης

κατασκευαστικά λειτουργικό και κατάλληλο

σε συγκεκριμένο χρόνο και με συγκεκριμένο budget

 

Η επιλογή συνεργάτη για την ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου είναι μία απόφαση που τελικά επηρεάζει ακόμα και τον τρόπο που θα λειτουργεί μετέπειτα η επιχείρηση.

Η ειδίκευση, η καινοτομία και η εμπειρία παίζουν καθοριστικό ρόλο και είναι ζητούμενα στα έργα ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων

Πώς, όμως, μπορεί ένας ιδιοκτήτης επαγγελματικού χώρου που θέλει να κάνει ανακαίνιση να βρει έναν συνεργάτη που συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά; 

H Workplaces δημιουργήθηκε για να δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Συμπλήρωσε τη φόρμα με τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι και θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία για τις ανάγκες σου

Τι προσφέρει η Workplaces

ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου

Έχουμε δημιουγήσει την Workplaces για εσένα που χρειάζεσαι υπηρεσίες μελέτης, σχεδιασμού, διακόσμησης, κατασκευής αλλά και εξοπλισμό & υλικά σε

Χώρους Εστίασης και Διασκέδασης

Εστιατόρια, καφέ, μπαρ, take away, αρτοποιεία

Ξενοδοχεία

Ξενοδοχειακές Μονάδες, Ξενώνες, καταλύματα ενοικιαζόμενων δωματίων, airbnb

Καταστήματα: Καταστήματα Λιανικής, Τροφίμων, Καταστήματα Υπεραγορών

Γραφειακούς Χώρους

Βιοτεχνικούς Χώρους και Κέντρα  Logistics

Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις

Ξεκίνησε να αναζητάς διακοσμητές, αρχιτέκτονες & κατασκευαστές επαγγελματικών χώρων

Τι διαφορετικό θα βρεις στην Workplaces

Ειδίκευση

Στην Workplaces.gr πιστεύουμε πολύ στην ειδίκευση. Γι΄αυτό έχουμε δημιουργήσει όλα τα απαραίτητα φίλτρα, για να βρίσκεις τον συνεργάτη με την ειδίκευση που θέλεις γρήγορα και εύκολα, με μία απλή αναζήτηση.

Καινοτομία

Ένας επαγγελματικός χώρος του σήμερα πρέπει να είναι πάντα σε συγχρονισμό με τις τρέχουσες τάσεις της αρχιτεκτονικής, του design και της κατασκευής. 

Δημιουργούμε συνεχώς για εσένα φίλτρα αναζήτησης που αντιστοιχούν στις πιο νέες τάσεις, όπως για παράδειγμα ο «βιοφιλικός σχεδιασμός». Έτσι, αν έχεις ένα ξενοδοχείο και θέλεις να το σχεδιάσεις βιοφιλικά, μπορείς με τα φίλτρα να βρεις τους πιο κατάλληλους συνεργάτες.

Εμπειρία

Όλοι οι συνεργάτες της Workplaces.gr γνωρίζουν καλά το αντικείμενο της ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων, αγαπούν τη δουλειά τους και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στα έργα τους. Αξίζει να διερευνήσετε μαζί τους το ενδεχόμενο να αναλάβουν την ανακαίνιση του δικού σου επαγγελματικού χώρου!

Οπτικό Περιεχόμενο

Έχουμε δημιουργήσει την ενότητα Portfolios, όπου μπορείς να δεις επιλεγμένα έργα επαγγελματικών χώρων και να επικοινωνήσεις απευθείας με τους δημιουργούς τους, για να ξεκινήσετε μία συνεργασία.

Δες portfolios με επαγγελματικούς χώρους

Πώς λειτουργεί η Workplaces

Βήμα 1ο
Αναζητώ Λύση

Από την αρχική σελίδα στην “Αναζήτηση”, επιλέγεις την κατηγορία για την οποία θέλεις να βρεις λύση σε υπηρεσίες μελέτης (αρχιτεκτονική), σχεδιασμού (design), κατασκευής, ανακαίνισης και εξοπλισμού επαγγελματικού χώρου. 

Βήμα 2ο
Αναζήτηση

Αφού επιλέξεις την κατηγορία που σε ενδιαφέρει, κλικ στην αναζήτηση και η πλατφόρμα μας θα φορτώσει τα διαθέσιμα αποτελέσματα…

Βήμα 3ο
Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε λίστα αλλά και σε χάρτη, από όπου μπορείς να αλληλεπιδράσεις και να επισκεφθείς το προφίλ του εκάστοτε επαγγελματία που σε ενδιαφέρει.

Βήμα 4ο
Προφίλ Επαγγελματία

Πλέον είσαι μέσα στο προφίλ του επαγγελματία από όπου μπορείς να δεις φωτογραφίες από εργασίες, τηλ. επικοινωνίας και να στείλεις το μήνυμά σου, για την έναρξη συνεργασίας.

Εύρεση Επαγγελματία

Βρες ειδικευμένους επαγγελματίες για τη μελέτη, τον σχεδιασμό, το design και την κατασκευή επαγγελματικών χώρων.Αναζήτηση

Γίνε Συνεργάτης μας!

Ως επαγγελματίας και μέλος της Workplaces, έχεις ως όφελος την εύρεση και ανάπτυξη του πελατολογίου σου, προβολή του επαγγελματικού σου προφίλ σε εκατοντάδες χρήστες/μήνα και μια διαρκή υποστήριξη από την ομάδα μας.

Εγγραφή